Pulmad Kõltsu Mõisas - Grete & Adam

April 26, 2020 Weddings

Pulmatseremoonia ja pidu võrratus Kõltsu Mõisas Laulasmaal


Eestis on lugematu hulk ilusaid mõisu, kus oma pulmi pidada. Selle koha pealt on Eesti võrratu koht pulmade pidamiseks. Mõisad on võrdlemisi soodsad võimalused pidada pulmi kohas, mis välismaal maksaksid terve varanduse. Kõltsu Mõis on üks meie lemmikmõisasid ja konkureerib julgelt parimate mõisade esikolmikus näiteks Kõue mõisaga. Kõltsu ja Kõue mõisa aetakse nime poolest tihti segamini. Mõlemad on väga lähedal Tallinnale ja pakuvad suurepärast võimalust pulmade pidamiseks.


Nagu Grete & Adam, abiellusime Kõltsu mõisas ka meie oma abikaasaga. Enne seda tegime väga põhjaliku eeltöö ja siin on peamised põhjused, miks Kõltsu mõisa oma pulmakohaks valida.


Pulmad Kõltsu mõisas. Paiga harukordne ilu, lainete kohin, puhas mereõhk ja stiilne arhitektuur loob koos vene puitpitsi, prantsuse akende, viilkatuste ja veranda värviliste klaasidega Kõltsu mõisast meeldejääva ja rutiinivaba keskkonna, mis lubab hetkeks unustada, kus me ikkagi asume.


Imeilus - unikaalne puidust mõis, millist teist sarnast Eestist ei leia. Nii seest kui ka väljast. Ümbrus ja park on imeilus. Peosaal mahutab ca 70 maksimaalselt ja on väga kaunis.


Privaatne - kuigi on võrdlemisi maantee ääres, on ala mõisa ümber väga suur. Aeda on võimalik panna telk väliolemiseks ja suvel peoks suuremale seltskonnale kui 70. Seal on isegi väike laululava. Meri väga lähedal.


Hea tseremoonia asukoht - Grete ja Adami tseremoonia toimus suure tamme all kohe mõisa kõrval. See pakub varju päikese eest kui vaja ja seal on väga hea teha ka grupipilte.


Ilupiltide super võimalus - mõis asub merest jalutuskäigu kaugusel ja see pakub unikaalset võimalust teha ilupilte päikeseloojanguga, sest päike loojub täpselt õigesse kohta. Park pakub nii varju terava päikese eest päeval kui ka mõnusat jalutuskäiku pildistamiseks väga suurel alal


Majutus lähedal - Kõltsu mõisas ei ole võimalik ööbida, aga väga suur spaa-hotell Laulasmaa Spa näol on sisuliselt jalutuskäigu kaugusel, kuhu saab majutada nii ennast kui ka külalisi.


Grete ettevalmistus toimus ühes mõisatoas, Adam, kes on austraallane, valmistas oma sõpradega end ette Laulasmaa Spas. Tseremoonia toimus mõisa kõrval tamme all ja kogu ülejäänud tegevust sealsamas. Kõik pildid on tehtud mõisaalal. Pulmapäeva aitas parimaks teha absoluutselt parim pulmameeskond!