Pulmad koroonaajal - Ariel & Ergo

April 19, 2021 Weddings

Pulmatseremoonia vaid kahekesi Piusa Ürgorus


Kuidas ikkagi praegusel ajal pulmi pidada? See on tegelikult lihtsam, kui pealtnäha paistab. Ariel ja Ergo ei pidanud oma esialgset plaani muutma, sest nad soovisid abielluda vaid kahekesi ning koroona-aasta ei muutnud nende visiooni ideaalsest pulmapäevast. Järjest enam paare otsustab abielluda kahekesi ning Ariel ja Ergo pulmapäev oli ehe näide eelmise aasta koroonakaosest. Pulmapäev võib olla imeline ka ilma külalisteta ning suure peota.


Loodus, vaikus ja hetked kahekesi

Kuigi registreerimine toimus Põlva Linnavalitsuses ning sellele järgnes pisike istumine neile tähtsas maakodus koos kõige lähedasemate inimestega, oli Arieli ja Ergo soov sõrmuseid vahetada vaid kahekesi. Selleks oli Piusa Ürgorg - üks maalilisemaid ning vaiksemaid kohti, mida ette võib kujutada. Kui selline paik panna maailma konteksti, siis leiaks sealt kindlasti ohtralt turiste ning ma mõtlen alati, kui vedanud meil eestlastel on, et meil õnnestub külastada selliseid paiku täiesti turistivabalt. Privileeg, mida pole paljudel. Kui miskit on väga ilusat, on see juba üle ujutatud turistidest ja kohalikest. Eelmine aasta aitas muidugi kaasa ka sellele, et on võimalik täiesti vaikuses sõrmuseid vahetada. Paljud paarid nii eelmisel kui ka sellel aastal pöördusid minu poole sooviga korraldada pisike pulm ja need pulmad, kus fotograaf võetakse terveks pulmapäevaks, on järjest populaarsemad.


Pisike pulm annab võimaluse päeva rohkem nautida ning mälestusi jäädvustada


Pulmapäev vaid kahekesi annab võimaluse pikemalt pildistada. Sellist pildistamismudelit, kus ma veedan vaid paariga pool päeva või lausa terve päeva, tuleb järjest enam ette. Välismaal ka mitu päeva. Eriti praegusel ajal. See jätab ruumi end rohkem aega ära unustada, rohkem näha, kogeda, rääkida ja vaikida. Mulle kangesti meeldivad sellised pildistamised suuremate pulmade vahele pikituna, sest annab ka mulle rohkem aega fotograafina peatuda, kuulata ning nautida. Arieli ja Ergo kaasasid hiljem oma kallid, et looduses pidada ka pisikene piknik, mis kulmineerus jaheda suplusega jões ning vihmasajuga, misjärel suundusime kolmekesi pildistama päikeseloojangusse.


Pulmad vaid kahekesi - see on järjest populaarsem
see on järgmiste aastate hitt


Juhul, kui koroona-aasta on löönud teie pulmaplaanid sassi ning teil ei ole võimalik suurt pulmapäeva pidada, siis pulmad väga pisikeses ringis või sootuks kahekesi, võib olla just teie jaoks. Kirjutage mulle oma plaanist info@mjstudios.com või +3725219880 ning teeme teie pulmapäeva kõige imelisemal moel teoks.